Strona główna » Opinie o nas

Opinie o nas

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jacek m
  • Data napisania recenzji: 24-07-2019
(Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 21-02-2019
szybki kontakt, dobrze doradzone, polecam (Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Dębska
  • Data napisania recenzji: 27-11-2018
Zamawiałam dwa stoły, jeden kawowy drugi do jadalni. Jestem zachwycona. Wszystko zrobione zgodnie z moim pomysłem. Stoły dodał wnętrzu niesamowity klimat. Dobry kontakt i fachowe podejście do zamówienia. Gorąco polecam i dziękuję. (Opinia pochodzi z naszego profilu Facebook)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 10-10-2018
Stół ze starego drewna wygląda świetnie! Solidny, niepowtarzalny, nadaje wnętrzu klimat z dawnej epoki. Warto było czekać. (Stół drewniany ze starego drewna z kaflami Horycz)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 10-10-2018
Konsola jest po prostu piękna, wykonana na zamówienie według ustalonych wcześniej wymiarów, idealnie komponuje się ze stołem. Meble z klimatem i historią...Polecam (Konsola drewniana ze starego drewna z kaflami Horycz)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 18-09-2018
Rzetelnie. Dokładnie. Na czas. Polecam (Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
rzeczowy kontakt, szybka wycena, stół kupiłem z ekspozycji więc od ręki, polecam (Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia Zarzycka
  • Data napisania recenzji: 05-06-2018
(Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anetta
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Przepiękne płytki-solidna jakość!Polecam! (Opinia dotyczy Drewniane panele ścienne Klimut stare drewno wzór 010)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood

Wyprzedaż ekspozycji

Szczególnie polecamy z naszej oferty

Aktualności

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowościach i promocjach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu