Strona główna » Opinie o nas

Opinie o nas

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 06-02-2020
Polecam. Błyskawiczna reakcja, realizacja na 5+ (Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła Orłowska
  • Data napisania recenzji: 27-12-2019
Wykonanie bardzo staranne, dbałość o szczegóły, 6 próbek wybarwienia stołu do wyboru po ustaleniu w jakim kolorze chcemy, aby był nasz stół. Ręczna, perfekcyjna praca. W razie problemu uznana reklamacja i profesjonalne podejście do tematu. Polecam. Stół na lata wg. naszego projektu ze świetnym wykonaniem Holz&Wood (Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 27-10-2019
Mimo jakichś drobnych nieporozumień w trakcie realizacji, ostateczny efekt jest dokładnie taki, jakiego się spodziewałem. Biurko zostało wykonane naprawdę solidnie i zgodnie z zaproponowanym przeze mnie projektem. Polecam !!! (Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej Dębowski
  • Data napisania recenzji: 03-10-2019
Super meble, jeszcze lepsza obsługa, bardzo dobry kontakt w sprawie ustaleń szczegółów zamówienia, same plusy. Krótko mówiąc polecam każdemu kto poszukuje czegoś oryginalnego !!! (Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Krajewska
  • Data napisania recenzji: 10-09-2019
MEBLE Z MANUFAKTURY hOLZ&WOOD są rewelacyjne! Projekt oraz realizacja w wyznaczonym terminie. Estetyka i oryginalność nie pozwala nikomu przejść obok mebli obojętnie. Polecam w 100% i na pewno jeszcze niejedną rzecz zakupię w manufakturze:) (Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 01-09-2019
Jestem bardzo zadowolona z komody, którą zamówiłam z holzandwood. Jakość i wykonanie na „6” . Cena za usługę bardzo atrakcyjna, także polecam każdemu, kto chce mieć w domu piękne i solidnie wykonane meble !
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena Marchewka
  • Data napisania recenzji: 21-08-2019
Bardzo rzetelna obsługa, świetny kontakt z wykonawcą mebli. Meble piękne - wszystko wg ustaleń, w razie niejasności błyskawiczny reakcja wykonawcy i kontakt. Producent absolutnie godny polecenia!!! (Opinia pochodzi z naszego profilu Facebook)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 26-07-2019
(Opinia pochodzi z naszego profilu Fixly)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: torskee
  • Data napisania recenzji: 25-07-2019
Fantastyczne meble, obsługa również na wysokim poziomie (Opinia pochodzi z naszego profilu Google)
Klient poleca współpracę z Manufakturą Holz & Wood

Wyprzedaż ekspozycji

Szczególnie polecamy z naszej oferty

Aktualności

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowościach i promocjach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu